云题海 - 专业文章范例文档资料分享平台

当前位置:首页 > 2016-2017人教版八年级英语上册Unit9 随堂练习含答案

2016-2017人教版八年级英语上册Unit9 随堂练习含答案

  • 62 次阅读
  • 3 次下载
  • 2026/1/9 23:08:01

A. 高兴的 B. 不满的 C. 感到奇怪的 D. 生气的

5. Which statement is right?

A. A person in good clothes should eat good food. B. A good coat should eat good food. C. We can’t judge (判断) a man by his clothes. D. Mr Smith is stupid (愚蠢的).

B

It was Christmas, and there was a big party in the house. Guests(客人) came and went, but the party went on. Then the bell rang. Several people shouted, “Come in!” A small man opened the front door and came in. Nobody knew him but the host(主人) went to meet him and took him to have a drink. The man sat there happily for an hour and a half and drank. Then suddenly he stopped and looked at the host. “Do you know?” he said. “Nobody asked me to the party. I don’t know you. I don’t know your wife and I don’t know any of your guests. My wife and I wanted to go out in our car, but one of your guests’ car was in front of our gate, so I came here to find him and my wife is waiting in our car for me to come back.” 6. When the bell rang, the guests _______. A. were shouting

B. were singing and dancing D. were waiting for the small man

C. were enjoying themselves

7. The host _______ after the small man came in. A. was glad to see him C. didn’t find him

B. asked him to have a drink D. knew who he was

8. The small man knew _______ in the house. A. one of the people C. all the people

B. some of the people D. none of the people

9. The small man went to the house _______. A. to find a man C. to have a party

B. to have a drink

D. to see what was happening

10. Perhaps the small man’s wife got angry because _______. A. he drank too much

17 / 21

B. he couldn’t find the man

C. he didn’t take her to the party D. he kept her waiting for a long time

18 / 21

参考答案及解析

1. B 由第一段第一句One day Mr Smith went to a dinner party.可知,史密斯先生

去参加一个晚宴。

2. B 由第一段可知,当他走进房间时人们不看他是因为他穿着旧衣服。 3. B 由第二段第一句Mr Smith went home quickly and put on his best clothes.可

知,他马上回家是为了穿最好的衣服。

4. C surprised意为“感到奇怪的”,由上下文可知,因为史密斯先生叫他的衣服

吃东西,所以其他人感到奇怪。 5. C 全文告诉我们一个道理:不要以貌取人。

6. C 采用排除法可得出铃响时客人们玩得很开心,故选C。

7. B 由短文第六句Nobody knew him but the host(主人) went to meet him and

took him to have a drink.可知,这个男人进屋后,主人邀请他喝酒。 8. D 由这个男人对主人说的话可知他不认识这个房子里的任何一个人。 9. A 由短文最后一句…so I came here to find him…可知,他进屋是为了找一个

人。

10. D 由这个男人对主人说的话可知他的妻子还在车里等他回去,而他已经喝

了一个半小时的酒,所以他的妻子可能因为等待了太长时间而生气。

Unit9 话题写作专练

(A)

Tom邀请Mike周五参加他的生日聚会,但Mike很忙,周一要复习考试,周二要去纽约,并在那呆两天,周四要上钢琴课,周五要去看望爷爷,所以他不能参加生日聚会。假如你是Mike,请根据信息提示写封电子邮件发给Tom。 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(B)

19 / 21

假设你叫约翰,你的好朋友杰克邀请你这一周参观他的农场,但是你不能接受邀请。请你根据以下内容提示,给他发一封电子邮件说明原因。 词数:60左右。开头和结尾已给出,不计入总词数。

提示:周五晚上看望爷爷奶奶。周六上午得在花园里帮爸爸干活,下午和妈妈一起去购物。周日得学习,为语文考试作准备。晚上要和朋友一起去听音乐会。 Dear Jack,

Thank you for asking me to visit your farm. I’d love to, but I’m afraid I can’t. ______ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Yours, John

20 / 21

  • 收藏
  • 违规举报
  • 版权认领
下载文档10.00 元 加入VIP免费下载
推荐下载
本文作者:...

共分享92篇相关文档

文档简介:

A. 高兴的 B. 不满的 C. 感到奇怪的 D. 生气的 5. Which statement is right? A. A person in good clothes should eat good food. B. A good coat should eat good food. C. We can’t judge (判断) a man by his clothes. D. Mr Smith is stupid (愚蠢的). B It was Christmas, and there was a big party in the house. Guests(客人) came and went, but the party went on. Then the bell rang. Several peopl

× 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)
单篇付费下载
限时特价:10 元/份 原价:20元
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信:fanwen365 QQ:370150219
Copyright © 云题海 All Rights Reserved. 苏ICP备16052595号-3 网站地图 客服QQ:370150219 邮箱:370150219@qq.com