云题海 - 专业文章范例文档资料分享平台

当前位置:首页 > 精选2019-2020年新目标版初中英语九年级全练习题二十九

精选2019-2020年新目标版初中英语九年级全练习题二十九

  • 62 次阅读
  • 3 次下载
  • 2025/12/10 20:22:27

最新教育资料精选

第11题【填空题】

The boy often feels ______(sleep) in class. 【答案】:

【解析】:

第12题【填空题】

【答案】:

【解析】:

第13题【填空题】

He lost his bag. Luckily there isn\【答案】:

【解析】:

5 / 17

最新教育资料精选

第14题【阅读理解】

根据短文内容, 选择最佳答案。

There are two kinds of robots. The first type is the industrial robot. The second type of robots help us in our everyday lives. Robots of the later type are being used widely in Japan these days, helping people out in many areas—in hospitals, at homes and in schools.

Recently professor Tomomasa Sato and others developed a “robotic room”. This room is a robot itself, and they let the robot help the people inside. It has ten video cameras on the top of the room and walls. The robot can help the doctors and nurses do a lot of work with the help of its arms and nine computers. The robot’s arms can lift and carry things needed by sick persons and nurses, and can throw waste things away.

In the future, we may have robots at home to help out with the chores. Many people think these robots should look and move like humans. At Honda Motor Company, people made a robot that has two arms and two legs and can walk by itself, just like a person. This robot can walk freely by checking the road it walks on, and use its arms to do different things. The robot is 180 centimeters tall and weighs 210 kilograms. It can not only walk around flat places but go up and down stairs as well. It can also do such things as moving a bag. Not too far in the future, robots that look like movie characters may lend us a hand in our everyday jobs.

From the second paragraph, we know they built a “robotic room” . A、in school B、in a factory C、in a hospital D、in a room

Ten video cameras and nine computers in the room may help . A、the robot B、sick persons C、doctors D、nurses

The underlined word “centimeters” in Paragraph 3 means “ ” in Chinese. A、米 B、厘米

6 / 17

最新教育资料精选

C、分米 D、毫米

What is the best title for this article? A、Robots like Humans

B、The Present and Future Robot C、A Robotic Room D、Japan’s Advanced Robots

【答案】: 【解析】:

第15题【阅读理解】

阅读理解

One day an Australian farmer Joe saw a bright light in the sky. The light came nearer and nearer and suddenly Joe saw that it was a spaceship. The spaceship landed in the field quickly.

The door of the spaceship opened and two strange beings (怪物) climbed out. They seemed to be half man and half bird. Joe was afraid of them. He tried to run away. But the spacemen walked towards him, picked him up and carried him into the spaceship. They put wires (电线) from a machine onto his head and then they were able to speak to him in English.

They asked him questions about the Earth. \金星),\hot there. A lot of our people are dying and we haven\

After some time they freed (释放) Joe and at last the spaceship took off and couldn\Joe told his friends about the spacemen. But no one believed his story. You\told them. \

7 / 17

最新教育资料精选

The bright light in the sky was __________. A、the sun B、a spaceship C、a shining bird D、Venus

The strange beings came to the Earth to __________. A、visit Joe B、catch Joe C、find a new home D、live with Joe

Joe was __________ the spaceship. A、carried into B、asked into C、afraid of D、happy to get into

The strange beings __________ before they let him go. A、had found a new place

B、had asked Joe to mend their machine C、had asked Joe several questions D、had given Joe some wires

People didn\

8 / 17

  • 收藏
  • 违规举报
  • 版权认领
下载文档10.00 元 加入VIP免费下载
推荐下载
本文作者:...

共分享92篇相关文档

文档简介:

最新教育资料精选 第11题【填空题】 The boy often feels ______(sleep) in class. 【答案】: 【解析】: 第12题【填空题】 【答案】: 【解析】: 第13题【填空题】 He lost his bag. Luckily there isn\【答案】: 【解析】: 5 / 17 最新教育资料精选 第14题【阅读理解】 根据短文内容, 选择最佳答案。 There are two kinds of robots. Th

× 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)
单篇付费下载
限时特价:10 元/份 原价:20元
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信:fanwen365 QQ:370150219
Copyright © 云题海 All Rights Reserved. 苏ICP备16052595号-3 网站地图 客服QQ:370150219 邮箱:370150219@qq.com