当前位置:首页 > 七年级下册unit1-unit2检测题
from one place to another. It 49 takes me more than two hours to get to school by bus. If you want to get somewhere 50 time in Bangkok. You must leave early.
Bangkok is next to a big river. It's interesting to visit the floating market 51 the river. At the market, people sell lots of fresh fruit and vegetables from their boats. In November, we have the Festival of Lights. Everyone makes 52 during the festival. Then at night, we put them carefully onto the river and watch them 53 away. It's great to see the river with millions of lights on it.
Thailand 54 its food. The food is very 55 ,like some Chinese food. If you like eating, you will love Thai food. 46. A. county B. capital C. town D. center 47. A. But B. And C. So D. If 48. A. spends B. takes C. has D. speeds 49. A. never B. seldom C. often D. ever
50. A. in B. on C. with D. at 51. A. for B. on C. from D. under 52. A. fruit B. lights C. boats D. ships 53. A. swim B. walk C. sail D. run
54. A. is known B. famous C. is famous as D.is famous for 55. A. well B. delicious C. sweet D. bad
IV. 阅读理解。(每小题1分,共10分) ( A )
Hello, George Parker is my name. I was born in 1995. I'm an American boy. Now let me tell you something about my after-school life. My spare time is interesting. When I have time, I can read all kinds of books in the school library. I learn more in the library than in the classroom. I also like doing sports. I think it can keep me healthy. Of all the sports, football is my favorite. I often play football with my friends after school. I am good at dancing. On the weekend, I usually help children with my friends in the dancing club.
My after-school life is very colorful. I can learn a lot from it. Do you like your after-school life?
( )56. George Parker was born in _________.
A. 1993 B. 1994 C. 1995 D. 1996 ( )57. What does the underlined word“spare”mean in Chinese?
A. 空闲的 B.宝贵的 C.商业的 D.学习的
( )58. George often _________ with his friends after school.
A. watches a film B. plays computer games C. plays football D. plays tennis ( )59. George helps children with their dancing _________.
A. every day B. on Monday C. on Friday D. on the weekend
( )60. What's the best title for the passage?
A. An American boy. B. George's after-school life. C. George's weekends. D. George's favorite sports.
9
B
The following is part of Maria’s diaries(日记)about her holiday.
The 3rd Day Yesterday we visited London in the rain. Today we went to some famous shops.
The 4th day We came to Paris. The day was cloudy and the food wasn’t good. We enjoyed the shops in Paris, but the things were expensive.
The 5th day We got to Rome(罗马)in the hot weather. We had lunch in a cheap restaurant, but the food was excellent. The shops we visited were all wonderful.
The 6th day We arrived in New York and the things in the shops were the most expensive. But we liked the warm weather in New York.
The 7th day Today we visited New York city. The weather was still fine. We’ll buy some presents in the shops and go back home tomorrow after a week’s holiday. 41. How many days did Maria spend on her holiday? A. Three. B. Five. C. Seven. 42. In every city, Maria always visited_________. A. shops B. museums C. restaurants 43. Maria liked the food in__________. A. New York B. Rome C. Paris 44. From the diary we can see that Maria visited __________cities. A. four B. five C. six 45. Which of the following cities had the best weather? A. London. B. Rome. C. New York. Ⅶ.词语运用(共5小题;每小题1分,满分5分) 根据句意及首字母提示完成单词。 46. France is in Western E_______.
47. France is very famous for its w_______. 48. I p_______ English to Maths.
49. Have you f_______ your homework?
50.This is my a_______. Don’t forget to write to me.
Ⅸ. 书面表达(满分20分)
假如你要乘火车去北京旅行,请根据所给提示,写出你的旅行计划。
日程安排:8月21日晚上到达北京;8月22日去天安门广场;8月23日参观故宫;8月24日游览长城;8月25日购物。
要求:(1)短文应包括所有提示内容,可适当发挥;
(2)不少于60词。
10
答案部分
unit1 笔试部分(One possible version选择题除外) I.
1. person 2. smell 3. joke 4. member 5. smart 6. patient 7. successful 8. missed 9. forget 10. hard-working II.
11. telling jokes 12. gotowork13. all day and all night 14. make fun of 15. as well
III. 16-20CBADB 21-25ADCAB 26-30DADAD IV. 31-35ABBCA 36-40BACDA
V. 41-45DCBAD 46-50ABCDB 51-55BDDBB 56-60DCFAB 61-65ECBAF VI.
66. probably 67. paragraphs 68. to become 69. to help 70. to show 71. third 72. come 73. Going 74. to listen 75. cooking VII. My mother
Unit 2 Travelling around the world检测题
Ⅳ. 16. A 到达大地方用arrive in,到达小地方用arrive at。天津是大地方,故用in;在具体
的时刻前用介词at。
17. B hundred前有具体数字时,hundred必须用单数,后面不能加of。
18.B 此处强调听的动作,故用listen,另外listen是一个不及物动词,后接宾语时要加介词to。
19. B want后接动词不定式作宾语补足语,即want sb. to do sth.。
20. B speak作及物动词,表示“说;讲”时,后接某种语言作宾语;say后接说的内容;talk侧重指“交谈”,常用于talk to/with sb.结构中;tell指“告诉”,常用于tell sb. (about) sth.中,也可以指讲故事、说谎。由句意“你会说这些数字吗?”可知用say。 21. C prefer A to B“比起B来更喜欢A”,为固定搭配。 22. B Let’s do sth.意为“让咱们做某事吧”,为固定句型。
23. D leave for...是固定词组,意为“动身去??”,故应选D项。 24. C “买书”是“去书店”的目的,用动词不定式短语作目的状语。 25. B 问句为一般过去时的特殊疑问句,助动词did后要用动词原形。
Ⅴ. 26. C nice“美好的”;dangerous“危险的”;difficult “困难的”;easy“容易的”。
由上句“However, there was a language barrier(障碍)for her.”可知,她在印度有语言障碍。由此可推知,在这个新环境中,她与别人交流是困难的。
27. D that用来代替上文出现过的单数可数名词或者不可数名词,表示特指;而those用来代替复数可数名词。上句中的environment是不可数名词,意为“环境”,所以用that代替。
28.B show“展示”;visit“参观”;build“建造”;improve“提高”。由文章第一句
11
“Jenny, from Germany, spent some time travelling in India.”可知,珍妮在印度旅行,因此visit符合题意。
29.A slowly“慢慢地”;early“早”;hardly“几乎不”;easily“容易地”。由上句“At first, Jenny was not sure if she could find a way to communicate with them.(起初,珍妮不确定她是否能找到与他们交流的方法。)”可知,此处句意为“她慢慢地走向这些孩子,坐在他们旁边”。
30.D look at“看”;laugh at“嘲笑”;shout at“喊叫”;smile at“微笑”。由下句“She felt a little relaxed and smiled back.”可知,smiled at符合题意。
31.A sing“唱”;write“写”;say“说”;play“玩”。宾语是a song,因此sing符合题意。
32.C club“俱乐部”;talk“谈话”;fun“娱乐活动”;dance“跳舞”。由情景可知,孩子想加入他们的歌唱中,因此fun符合题意。 33.C forget“忘记”;remember“记住”;share“分享”; miss“思念”。由上文“Wanting to join in the...Then more children joined.”可知,他们一起分享了许多欢笑。
34.B 由上文“From the other side of the hall, Leela was smiling and watching them.(大厅的另一侧,Leela正微笑着看着他们。)”可知,注意到Leela看着自己时,珍妮感到快乐。
35.A can“可以”;must“必须”;need“需要”;should“应当”。由上句句意“看,我在这里没有任何的语言障碍”可知,此处句意为“我们可以说话和交流”。
Ⅵ. 36. T 由短文第二句“It is in the south of Anhui.”可知黄山在安徽南部,故本句正确。 37. F 由短文第三句可知“每年有成千上万名来自国内外的游客来黄山旅游”,故本句错误。
38. F 由短文中的“You can also go there by train.”可知,游客可以乘火车去黄山。故本句错误。
39. T 由短文倒数第三句“While you are climbing the mountain, you can enjoy the sea of clouds, wondrous pines and unique rocks.”可知本句正确。
40. T 由短文最后一句“It’s a really nice place to visit.”可知本句正确。 41. C 由日记中的The 7th day以及最后一句可知共7天,故选C。 42. A Maria每到一个地方,总会去逛商店,故选A。 43. B 由日记中第5天的描述可知,Maria喜欢罗马的食物。
44. A 日记中提到了London,Paris,Rome,New York四个城市,故选A。 45. C 由日记中第6天和第7天中的句子“But we liked the warm weather in New York.”及“The weather was still fine.”可知选C。
Ⅶ. 46. Europe 47. wine 48. prefer 49. finished 50. address Ⅷ. 51~55 FADCE Ⅸ. One possible version:
I will go on a trip to Beijing. I will go there by train. I’m going to stay there for five days from August 21st to August 25th. I will arrive in Beijing at 10:00 p.m. on August 21st. The next morning, I will go to Tian’anmen Square. And then I will visit the Palace Museum on August 23rd. It will be very interesting. On August 24th I’m going to the Great Wall. On the last day I want to go shopping. I want to buy some presents for my parents. I’m very excited about going to Beijing.
12
.
13
共分享92篇相关文档