云题海 - 专业文章范例文档资料分享平台

当前位置:首页 > 2020新课标高考英语二轮总复习专题限时训练:3-4 推理判断(一)细节推断题+Word版含解析

2020新课标高考英语二轮总复习专题限时训练:3-4 推理判断(一)细节推断题+Word版含解析

  • 62 次阅读
  • 3 次下载
  • 2025/12/3 4:52:57

In fact,I love being able to work from home and make my own hours.I truly appreciate being able to drop what I'm doing to attend kids or go shopping,but there's a side to it we don't often talk about,the hard side.No one wants to believe people like me,working from home,have anything to complain about.Really,I'm not going to complain,but I do want to share a few things about telecommuting (远程办公) that few home based people want to tell you,because working from home doesn't look so wonderful.

One of the reasons I love my job is the flexibility.I know that I can volunteer for school projects,meet friends for lunch and work out for an hour as long as I get my work done.But did you know telecommuters have to make up the time if they wish to pepper their days with fun distractions?So while my husband and kids are watching a movie,I'm working until midnight.Besides,when you work from home,you're held to your phone and Skype(网络电话) in case someone wants to talk to you during business hours.So it's not so easy to be flexible! 8.We learn from the passage that the writer ________. A.is quite satisfied with her present work B.can balance her work and family life well

C.complains about the disadvantages of working from office D.presents some unknown facts of working from home 9.The last paragraph mainly tells us that ________. A.telecommuters are not as flexible as you think B.you're usually a slave to yourself

C.the writer can always make full use of the freedom D.the writer is always busy with her work 10.The writer probably agrees that ________. A.east or west,home working is the best B.freedom should always come before work C.get work done,or you'll have no freedom D.all work and no play makes Jack a dull boy 11.Who is the passage mainly intended for?

A.Telecommuters. C.Job hunters.

B.Office workers. D.Researchers.

[语篇解读] 本文是论叙文。主要讲叙了在家工作是许多在办公室工作的人所梦想的事情,但在家工作并非人们想象中的那么美好、灵活。

8.D 【解析】推理判断题。文章第三段告诉我们:事实上,“我”不打算抱怨,但“我”想分享一些在家工作的不为人知的事情,故选D项。

9.A 【解析】主旨大意题。由最后一段内容,尤其是最后一句可知选A项。 10.C 【解析】推理判断题。由本文内容可知,在家工作确实方便,但仍然要以做好工作为前提,故选C项。

11.B 【解析】推理判断题。由文章第二段内容可知,许多在办公室工作的人觉得在家工作是很美好的,作者就此谈了自己在家工作的感受。

  • 收藏
  • 违规举报
  • 版权认领
下载文档10.00 元 加入VIP免费下载
推荐下载
本文作者:...

共分享92篇相关文档

文档简介:

In fact,I love being able to work from home and make my own hours.I truly appreciate being able to drop what I'm doing to attend kids or go shopping,but there's a side to it we don't often talk about,the hard side.No one wants to believe people like me,working from home,have anything to complain about.Really,I'm not going to complain,but I do want to share a few things about telecommut

× 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)
单篇付费下载
限时特价:10 元/份 原价:20元
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信:fanwen365 QQ:370150219
Copyright © 云题海 All Rights Reserved. 苏ICP备16052595号-3 网站地图 客服QQ:370150219 邮箱:370150219@qq.com