云题海 - 专业文章范例文档资料分享平台

当前位置:首页 > 2017-2018学年高中英语人教版必修三教学案:Unit 4 Section 4 Word版含答案完美版

2017-2018学年高中英语人教版必修三教学案:Unit 4 Section 4 Word版含答案完美版

  • 62 次阅读
  • 3 次下载
  • 2025/12/2 20:46:33

Velcro and non-stick frying pans.

—If you look at the total GDP worldwide, space only accounts for a very small percentage of the total budget.

—Better to spend money on our future, than on other projects that would have a much lower potential reward.

—If we were to colonize (占领) another planet, it would reduce the population on Earth, which is already overpopulated. This will result in the survival of our species when our planet can no longer support human life.

—Multinational space stations have helped diplomacy (外交) among multiple nations. Cons of space travel:

—There is a very large percentage of the earth's oceans we have yet to explore. We should continue exploring the remaining unknown regions of our oceans before continuing to another planet.

—The funding for space exploration comes from the tax payers' pockets. Many do not think that they should be forced into paying for something they oppose.

—The total contribution from space travel is minimal, when considering the total cost. —We should not be thinking about colonizing a moon, or a planet. It's better to save our existing planet first. If we are to destroy one planet, what is to stop us from repeating the_mistakes on another planet.

—Not only is the cost of manned space missions expensive, but space travel can have a serious effect on the human body over an extended period of time. The only way to solve it is by using robots, which reduces the human risk factor, and reduces the overall cost.

Overall, most people approve of (赞成) our current exploration methods. In my opinion, these methods should be reviewed to help reduce the cost of launches. I believe the potential of finding resources on other planets will make the cost of several decades of space exploration worthwhile.

语篇解读:太空旅行的支持者和反对者都给出什么样的理由呢? 1.Which of the following benefits of space travel is NOT mentioned? A.Creating more job opportunities. B.Reducing the overpopulation problem. C.Bringing about advanced technologies. D.Developing relationships among countries.

解析:选A 细节理解题。根据Pros of space travel部分可知B、C、D三项均有提及,唯独A没提到。

2.The underlined part “the mistakes” here probably refers to ________. A.colonizing a moon

B.doing damage to Earth

C.spending money with little reward

D.having a wrong understanding about other planets

解析:选B 词义猜测题。根据画线词前的“It's better to save our existing planet first.”可知“the mistakes”指的是我们对地球的破坏。

3.What would be the best title for this passage? A.The future of space travel B.The benefits of space travel C.Why space travel is expensive

D.Whether space travel is worthwhile or not

解析:选D 标题归纳题。本文探讨了太空旅行值不值的问题。 4.What's the author's attitude towards space travel? A.Negative. B.Doubtful. C.Positive. D.Not mentioned.

解析:选C 观点态度题。根据文章最后一段“I believe the potential of finding resources on other planets will make the cost of several decades of space exploration worthwhile.”可知作者的态度是积极的。

B

Years ago, the American writer Kurt Vonnegut often said there was one story that would always make a million dollars: Cinderella (《灰姑娘》).

Cinderella made more like $70 million in ticket sales when it opened last weekend. But the movie got a_mixed_reaction. David Rooney of The Hollywood Reporter praised the movie and said, “Anyone will find something to enjoy in it.” Steven Rea of The Philadelphia Inquirer called the movie “a winning re-do.” Richard Corliss of Time magazine wrote that “Disney finally got Cinderella right.” Other people were not as happy with the movie. Sara Stewart of the New York Post wrote, “This Cinderella is all dressed up with nowhere very interesting to go.”

Although different people think differently towards the movie, what is clear, however, is the movie's business success. It is not only popular in the theaters but also in sales. And Disney has widened its usual market for Cinderella products.

There are products connected to the Disney movie targeted (面向) not only at little girls, but women, too. For example, the famous shoe designer Jimmy Choo worked with Disney to create

“Cinderella's shoes”. You can buy them for about $5,000. At that price, you would not want to lose one at the party, even if that is the way you get your prince (王子).

The make up (化妆品) company MAC quickly sold all its products connected to Cinderella. HSN is a popular website selling clothing and objects for the home. The marketer is now also selling Cinderella products.

So, is there anything left for the children, those people we think of as the traditional audience (观众) for the age-old tale? Yes, you can find toys and other children's products at the American store JCPenney. Of course, you can also visit a Disney store.

语篇解读:本文是说明文。文章介绍了真人版电影《灰姑娘》不仅票房大卖而且相关产品也销售火爆。

5.The underlined part “a mixed reaction” in Paragraph 2 probably means ________. A.many changes B.different stories

C.advantages and disadvantages D.agreements and disagreements

解析:选D 词义猜测题。根据画线部分接下来介绍不同人对电影的不同看法以及第三段首句的“Although different people think differently towards the movie”可知,人们对这部电影褒贬不一。

6.Products connected to Cinderella ________. A.do not sell very well B.are not yet on the market C.are mainly targeted at little girls D.are designed for a wide group of buyers

解析:选D 推理判断题。根据第三段末句“Disney has widened its usual market for Cinderella products”和第四段首句“There are products connected to the Disney movie targeted (面向) not only at little girls, but women, too”可知,和《灰姑娘》相关的产品有着更广泛的消费群体。

7.Where can children buy toys connected to Cinderella? A.At MAC. B.At MAC and HSN. C.At JCPenney.

D.At HSN and a Disney store.

解析:选C 细节理解题。根据最后一段中的“you can find toys and other children's products at the American store JCPenney”可知答案。

8.What is the best title for the text? A.Sellers of Cinderella products B.Cinderella is more than a movie C.What makes Cinderella so popular D.Unknown stories behind Cinderella

解析:选B 标题归纳题。文章主要介绍了《灰姑娘》这部电影不仅在票房上大获成功并且其相关产品也很畅销,由此可知B项概括了文章主旨,作标题贴切。

不论何时,都要尽可能让思考与反省预见到突发的激情,这于审慎者可轻而易举做到。心烦意乱之时,首先要做的就是意识到这一点。先控制住自己的情绪,下决心不再使之加剧。有了这种高明的防范,就能很快终止怒气。要懂得制怒之法,且止息于当止之时:奔跑时停下来最难;狂怒时保持头脑清醒也一样难。过分激动,不论程度高低,都会影响理智。一旦对发怒有了这种警醒,就不会使你因怒气而失控,也不会使你损害良好的辨别力。谨慎地驾驭情绪,就能很好地控制它。你将是马背上第一个理智的人。智者最没有耐性,因为学识减少了他们的耐心。知识渊博的人很难被取悦。俄庀泰特斯告诉我们,生活最重要的准则在于懂得如何忍受一切。他认为这是智慧的一半真谛。容忍愚蠢需要极大的耐心。有时最令我们痛苦的人正是我们最依赖的人,这帮助我们战胜自我。耐心能带来无可估量的内心平静;而内心平静是世间的福祉。不懂得如何容忍他人的人如果还能忍受他自己的话,就应当独处。

  • 收藏
  • 违规举报
  • 版权认领
下载文档10.00 元 加入VIP免费下载
推荐下载
本文作者:...

共分享92篇相关文档

文档简介:

Velcro and non-stick frying pans. —If you look at the total GDP worldwide, space only accounts for a very small percentage of the total budget. —Better to spend money on our future, than on other projects that would have a much lower potential reward. —If we were to colonize (占领) another planet, it would reduce the population on Earth, which is already overpopulated. This w

× 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)
单篇付费下载
限时特价:10 元/份 原价:20元
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信:fanwen365 QQ:370150219
Copyright © 云题海 All Rights Reserved. 苏ICP备16052595号-3 网站地图 客服QQ:370150219 邮箱:370150219@qq.com