云题海 - 专业文章范例文档资料分享平台

当前位置:首页 > 【人教版】高中英语金版优课选修6全册练习(Word版,含答案解析)

【人教版】高中英语金版优课选修6全册练习(Word版,含答案解析)

  • 62 次阅读
  • 3 次下载
  • 2025/12/11 20:13:56

A. vegetables B.flowers C. fish D.pets

答案:C 推理判断题。根据文章第二段中的The 31-year-old Pakistani fishmonger可知,Nazir是个巴基斯坦籍鱼贩,由此可推知,他叫卖的东西应当属于鱼类。

2. Which of the following plays an important role in making Nazir's music video popular?

A. His father. B.The Beatles.

C. Whitney Houston. D.Warner Music.

答案:D 细节理解题。根据文章第五段中的Warner Music offered Nazir a precious deal to record One Pound Fish可知,Warner Music在推广这个音乐视频中发挥了很重要的作用。

3. What do we know about the song I Will Always Love You? A. It was written and sung by the Beatles.

B. It was once the No. 1 Christmas single in the UK. C. It became popular through the Internet. D. It made Michael Jackson famous overnight.

答案:B 细节理解题。根据文章倒数第二段最后一句可知,I Will Always Love You这首歌曲曾获得英国圣诞单曲排行榜第一名。

4. He plans to travel to France and the United States to________. A. sell fish B.promote his song C. study music D.set up a company

答案:B 细节理解题。根据最后一段最后一句可知,他计划去法国和美国的目的是宣传他的这首歌曲。

03 课后演练提能

[夯实·基础知识]

Ⅰ.单词拼写

1. What a fine tree-lined________(林荫道)! While walking on it, you can enjoy the fresh air.

答案:avenue

2. It is bad manners for some tourists to________(刻) their names on the trees.

答案:carve

3. I'm not a________(永久的) employee; I'm working here on a fixed-term contract.

答案:permanent

4. Glasses are________ (易碎的) and must be handled with great care.

答案:fragile

5. Each of the bodily organs has its own________(特定的) function.

答案:specific

6. What you wear is entirely a matter of personal________ (偏爱).

答案:preference

7. Cheating at the game ruined that player's ________(声望). 答案:reputation

8. The magazine is intended to ________ (吸引) to working women in their 20s and 30s.

答案:appeal

9. An________ (有进取心的) young man can go for in our firm. 答案:aggressive

10. There will be an exhibition of________(当代的) Japanese painters on Sunday.

答案:contemporary Ⅱ.选词填空

be allergic to, in preference to, in the flesh, appeal to, keep one's figure 1. Rita ____________ peanuts. If she eats one, she could die. 答案:is allergic to

2. The low price as well as the high quality of your products____________ us.

答案:appealed to

3. I have listened to her records many times but I've never seen her____________.

答案:in the flesh 4.

I

would

usually

choose

teaching

as

my

profession____________ engineering.

答案:in preference to

5. How does she manage____________ when she eats so much? 答案:to keep her figure Ⅲ. 完成句子 1.

Many

art

lovers____________________________

______.(would rather...than...)

在纽约,比起其他艺术馆许多艺术爱好者都更乐意参观这家小型艺术陈列馆。

答案:would rather visit this small art gallery than any other in New York

2. Henry Clay Frick, a rich New Yorker, died in 1919, ______________________________________.(现在分词短语作状语)

亨利·克莱·弗里克是纽约的一位富豪,于1919年去世,他把他的房子、家具和艺术收藏品留给了美国人民。

答案:leaving his house, furniture and art collection to the American people

3. You can also explore Frick's beautiful home and garden________________________________.(定语从句)

  • 收藏
  • 违规举报
  • 版权认领
下载文档10.00 元 加入VIP免费下载
推荐下载
本文作者:...

共分享92篇相关文档

文档简介:

A. vegetables B.flowers C. fish D.pets 答案:C 推理判断题。根据文章第二段中的The 31-year-old Pakistani fishmonger可知,Nazir是个巴基斯坦籍鱼贩,由此可推知,他叫卖的东西应当属于鱼类。 2. Which of the following plays an important role in making Nazir's music video popular? A. His father. B.The Beatles. C. Whitney Houston. D.Warner Music. 答案:D 细节理解题。根据文章第五段中的Warner Music offered Nazir a precious deal t

× 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)
单篇付费下载
限时特价:10 元/份 原价:20元
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信:fanwen365 QQ:370150219
Copyright © 云题海 All Rights Reserved. 苏ICP备16052595号-3 网站地图 客服QQ:370150219 邮箱:370150219@qq.com