当前位置:首页 > Module 3 Section Ⅲ 外研版英语必修一课时作业
Module 3 Section Ⅲ Integrating Skills & Cultural
Corner 课时作业
Ⅰ.单句语法填空
1.Don't be frightened (frighten).I won't hurt you. 2.—Would you mind giving (give) me a lift home,Bill? —By all means.I'll wait for you at the gate after work.
3.You should prepare for the questions from the interviewer(s) (interview) and also a list of questions to ask.
4.—Can we leave a little early? —Absolutely (absolute) not. 5.He had a wonderful childhood,travelling (travel) with his mother to all corners of the world.
6.She is a fashionable girl and hates anything out of date. 7.Travelling at a speed of 300 kilometres per hour,the train can cover the distance between Beijing and Guangzhou in eight hours.
8.Hosting the Olympic Games was one of the greatest events (event) in China. 9.After his journey from abroad,Richard Jones returned home,exhausted (exhaust).
10.Could you show me how to use (use) a computer? Ⅱ.单句改错
1.When he finished the 1,500-meter race, he was out of breath, exhausting.exhausting→exhausted 2.It was both exciting and frightened to be up there!frightened→frightening 3.You'd better not wear that because long skirts have been out of the date for years.去掉the 4.Could you show me to use the computer?me后加how 5.Hear the good news, he jumped with great joy.Hear→Hearing Ⅲ.阅读理解
A
The Hawaii Volcanoes National Park
The Hawaii Volcanoes National Park, on the island of Hawaii, has two active volcanoes:Mauna Loa, which last erupted (喷发)in 1984, is 13,677 feet (4.17 km)above sea level;Kilauea is next to Mauna Loa and it has been erupting since January 3rd,1983.It is 4,190 feet (1.23 km)above sea level.
When to visit
The park is open 24 hours a day all year round.There are no plants or trees on the lava (火山岩)fields and no protection from the sun, so you must bring sunscreen (防晒霜).
How to get there
The best way to get to the park is to take Highway 11.From the airport at Hilo, Highway 11 will take you southward across the eastern part of the island.
Things to see
If you want to know more about the park, the Kilauea Visitor Center is surely a stop to make.It is a quarter of a mile (402 m)from the park entrance.There, you can see a great movie about real lava and learn about the island's natural and cultural history.The center is open from 7
45 a.m.to 5
00 p.m.There are also many
guided walks and hikes around the park.You must check weather conditions and volcanic activity before hiking alone.If possible, you may drive down Chain of Craters Road to see lava flowing into the ocean.
Tickets
Entrance to the park is $10.00 for each vehicle,$5.00 for those who travel on foot or ride a bicycle.Children under the age of 15 are free.
【解题导语】 这是一篇说明文。介绍了去夏威夷火山国家公园旅游的相关事宜。
1.Different from Mauna Loa, Kilauea ________. A.will disappear soon C.is much bigger
B.is closed to visitors D.erupts more often
解析:选D 细节理解题。由第一段“Kilauea is next to Mauna Loa and it has been erupting since January 3rd,1983.”可知,Kilauea不同于 Mauna Loa,Kilauea
火山经常喷发。故D选项正确。
2.The Kilauea Visitor Center ________. A.offers all kinds of movies B.is next to the park entrance C.is open for 8 hours every day D.introduces visitors to the park
解析:选B 推理判断题。由Things to see中的“It is a quarter of a mile (402 m)from the park entrance.”可知,The Kilauea Visitor Center挨着公园入口。故B选项正确。
3.The text is most probably taken from ________. A.a travel magazine C.a geography textbook
B.a newspaper report D.a research paper
解析:选A 推理判断题。通读全文可知,短文介绍了去夏威夷火山国家公园旅游的相关事宜。所以,该短文很可能来自旅游杂志。故A选项正确。
B
To see the world is one thing;to have someone to share it with is another.Indeed,travel becomes more interesting when you have a travel partner.A travel partner can be a close friend,a family member,a pal you've met online,or a business friend.
You can have someone to talk to.
Traveling alone is fun,but wouldn't you feel lonely?Having a travel partner can remove the feeling of loneliness.This is especially true if you can get a travel companion who is very familiar with the place you're traveling to.You don't have to ask any information from the locals,and you can increase the time you spend in the country.
__________________________
One of the major headaches in traveling is the costs involved.You can't simply ignore the rising price of hotels or plane tickets.You should also think about your daily needs,such as your food.Of course,you can't simply go back without bringing any souvenirs (纪念品)to your friends and family.All these can ruin your
budget.However,when you have a travel friend,you can have someone to share the expenses with.
You can meet a good friend.
Having a travel mate is a good way of meeting a new friend or even a lifelong partner.You can never count the number of couples who actually found their way into each other's heart while traveling together in another country.
You can have someone to watch out for you.
When you're in a foreign land,you'll never be really safe.You don't know the rules as well as the culture of the people.A travel mate will be perfect to remind you of your duties in the country and to watch your back just in case you get lost.So why don't you find a travel companion now?
Let's find out how...
【解题导语】 本文是一篇说明文。文章讲述有旅行伴侣的好处,也就是鼓励我们有旅行伴侣。
4.What's the author's purpose in writing this passage? A.To introduce a travel company. B.To encourage us to have a travel partner. C.To explain how to be a perfect travel partner. D.To tell an interesting experience with a travel partner.
解析:选B 主旨大意题。本文介绍了旅伴带来的好处,鼓励大家找旅伴。故选B。
5.What's the best title for the 3rd paragraph? A.You can have someone to share the expenses with. B.You can know the local culture well. C.You can enjoy food with your partner. D.You can save money by bargaining together.
解析:选A 主旨大意题。本段主要告诉我们旅伴可以分担花销。故选A。 6.Which of the following statements agrees with the author's opinion? A.Traveling alone is not fun.
共分享92篇相关文档