当前位置:首页 > 2017-2018学年高中英语选修八人教版课后作业:Unit 4 Pygmalion4.2 Word版含答案
英语24字整体教学法
Section Ⅱ— Learning about Language,Using
Language,
Summing Up & Learning Tip
课后篇巩固探究
一、写作词汇检测
A.根据每一组的提示词,完成或者翻译句子。 1.musical
(1)I spent the whole afternoon listening to . (2)这家商店出售乐器、录音带和CD等。
答案:(1)music (2)The shop sells musical instruments,tapes and CDs. 2.horrible
(1)The lunch I had in the restaurant was . (2)昨晚我做了一个可怕的梦。
答案:(1)horrible (2)I had a horrible dream last night. 3.fade
(1)The sun was setting and the light fast. (2)牛仔裤洗后会褪色。
答案:(1)was fading (2)Jeans fade when you wash them. 4.shabby
(1)Two days later,his vest was even ,his hair even more gray and his hands twice as dirty.
(2)你穿着那些旧衣服看上去很寒酸。
答案:(1)shabbier (2)You look shabby in those old clothes. 5.cream
(1)I’d like to have coffee with and sugar. (2)冷面霜可以保养皮肤。
答案:(1)cream (2)Cold cream helps to keep one’s skin in good condition. B.根据图画内容及所给词语造句。
[来源:Z&xx&k.Com]6.
(stockings,shop)
英语24字整体教学法
答案:I bought a lot of stockings in a shop.
7.
(acquaintance,neighbour)
答案:I’ll make the acquaintance of new neighbours when in France.
8.
(rob)
答案:The man robbed the girl of her bag.
9.
(sob)
答案:The little boy sobbed because he didn’t find his mother.
[来源学科网Z.X.X.K]
二、阅读词汇检测
阅读下列句子,写出黑体词的含义。
1.There are 26 letters in the English alphabet . 答案:字母表
2.There’s a lot of laundry in the basket. 答案:衣物
3.I just waxed the floor.It’s so slippery. 答案:打蜡于
4.My little sister has eaten a pack of chocolate cookies . 答案:饼干
5.My grandfather liked collecting antiques ,so we had a lot of ancient teapots and china at our home. 答案:古董;茶壶
三、单句填空
英语24字整体教学法
1.Lily was shocked when she heard of the (horror) news about her friend. 答案:horrible
2.People who harm others to benefit themselves are really (disgust). 答案:disgusting
3.We shouldn’t (overlook) the mental health of young people. 答案:overlook
4.Now once (teach)by me,she’d become an upper class lady. 答案:taught
5.Perhaps I could even find her a place a lady’s maid or a shop assistant, requires better English. 答案:as;which
四、阅读理解
In recent years,little free libraries of all shapes and sizes have popped up(涌现).Often built by community members,they could be found on street corners and sidewalks across the United States,hoping to share their book collection with their neighbors.Minneapolis,Minnesota,even hosted the first Little Free Library Festival,where book fans came together to promote literacy in their communities.
For the most part,little free libraries have more in common with book-sharing shelves in hotels,coffee shops and other public spaces than the traditional public library.Based on a philosophy of “take a book,leave a book,”these little libraries can take many forms,from birdhouse-like wooden structures to reused newspaper selling machines,Robert Wirsing writes for the Bronx Times.
The little free library organization began when a resident(居民) of Hudson,Wisconsin,named Todd Bol built a little one-room schoolhouse,filled it with books and set it up in his front yard to honor his late mother in 2009.Together with a local educator named Rick Brooks,the two began setting up little free libraries across Wisconsin and sharing the idea with people across the country.
“Something we long for in this digital age is that connection between people,”Bol tells Margret Aldrich for Book Riot.“I want to show little free library is about readers inspiring readers.It goes on and on.”
While little free libraries seem like a harmless means to promote literacy by sharing books with neighbors,a few of the roadside lending libraries have caused minor legal problems.Officials in Los Angeles and Shreveport,Louisiana,have told some residents that their homemade libraries violated city codes and that they would have to remove them to avoid being fined. 1.What can we know about the little libraries in America? A.They are state-owned.
B.They are popular nationally. C.They are set up to sell books.
D.They help those with no books to read. 答案:B
解析:细节理解题。根据第一段的“Often built by community members,they could...across the United States...”可知答案。
2.What is a common character of little free libraries? A.They lie where more people gather. B.They share a large collection of books.
英语24字整体教学法
C.They compete with traditional public libraries. D.They exist mainly in the form of wooden houses. 答案:A
解析:细节理解题。根据第二段第一句可知这些小图书馆都开在人多的地方。 3.What does Todd Bol think of the little free libraries? A.They deserve people’s help. B.They should be banned.
C.They mean a lot to community members. D.They should be supported by the government. 答案:C
解析:细节理解题。根据第四段内容可知,这些图书馆加强了社区成员之间的联系,对社区意义重大。
4.What will the little free libraries be like in the future? A.They will appear legally. B.They will be run at home.
C.Many of them will charge fees.
D.Some of them will have to disappear. 答案:D
解析:推理判断题。根据文章最后一句可知有些图书馆的安放违反了城市规定,将被移除。
[来源学*科*网]五、七选五阅读理解
Do you suffer from frequent headaches?The reason may be stress or long working hours.Well,here are some tips on how to keep headaches away.
Take short breaks.
If your headache is work-related,it’s important to take short breaks in between.Like,close your eyes and rest for about five minutes or so.You can do that by sitting on your chair as well. 1 Short breaks help to control work-related stress,which in turn prevents headaches.
Have small meals.
2 Many times,headaches can be due to low blood sugar or low blood pressure.Therefore,it’s important to eat small meals throughout the day.Having small meals will help to keep your blood sugar in control.
Have enough liquids.
Dehydration(脱水) is also one cause of headaches.If you don’t drink enough water throughout the day,it will cause the problem of dehydration. 3 Therefore,have at least two liters of water throughout the day.
Take a laptop break.
Looking at the screen for a long time can cause common headaches. 4 While working on your system,simply look at some other directions after every five to ten minutes.
5
Smoking and drinking cause headaches,so it’s good to cut down on both.Limit your smoking and drinking if you can’t completely cut back for your health. A.Cut down on smoking and drinking. B.Take a laptop break or screen break. C.Have small meals all through the day. D.And that in turn may cause headaches.
[来源学科网]
共分享92篇相关文档