云题海 - 专业文章范例文档资料分享平台

当前位置:首页 > 新标准大学英语综合教程4课后答案

新标准大学英语综合教程4课后答案

  • 62 次阅读
  • 3 次下载
  • 2025/12/9 8:15:53

(c) There was a crisis on the stock market. (d) Designers began to lose touch with reality. 3 Match the photos with the sentences from the passage. Photo 1 (a) Photo 2 (d) Photo 3 (g)

Photo 4 (b) Photo 5 (e) Photo 6 (f) Photo 7 (c) Photo 1: 1960s

Photo 4: mid-1960s and early 1970s Photo 3: 1970s, the period of punk Photo 2: mid-1980s Photo 5: late 1980s Photo 7: 1990s Photo 6: 2001

Dealing with unfamiliar words

4 Match the words in the box with their definitions. Teaching tips

Ask a pair of students to present the answers: student A reads the definition, B gives the answers. Ask them to speak clearly and to show confidence. 1 able to be seen (visible)

2 to think or guess that something is smaller, less important etc than it really is (underestimate) 3 very brave and determined (courageous)

4 an urgent, difficult or dangerous situation (crisis) 5 the most common or greatest in number or amount (predominant)

6 new and different in a way that might offend or upset some people (daring)

5 Complete the paragraph with the correct form of the words in Activity 4. Teaching tips

This time, to go over the answers, T reads the text but pauses before each gap. The class should quickly call out the correct answer – in the correct form – then T reads on.

At a time of global (1) crisis, when stock markets are falling across the world, we should never

(2) underestimate the ability of fashion designers to surprise us by bringing sunshine into people’s lives, and avoiding the (3) predominant trend of gloom and pessimism. This is certainly true of the fashion industry in Brazil. In 2009, when the effects of the financial situation were (4) visible almost everywhere,

top designers launched a (5) daring new collection

combining high hemlines, low necklines, and lots of colour. As one commentator wrote, “You can call it a (6) courageous decision if you like, but it’s also a question of Brazilians doing what comes naturally to them.”

6 Replace the underlined words with the correct form of the words in the box. Teaching tips

This time, to go over the answers, T chooses a pair. Student A reads the sentences and pauses before each gap, Student B gives the correct answer in the appropriate form. Encourage the pair to speak normally. 1 If we don’t act soon, the situation will get worse. (deteriorate)

2 I’m afraid my trousers got torn when I tried to climb over that fence. (ripped)

3 You need thick pieces of material on your knees and elbows if you go rollerblading. (pads)

4 Access to the show is limited to journalists with press passes. (restricted)

5 The Dow Jones list of stocks and shares fell another 40 points yesterday. (index)

6 That was the most worrying piece of news I’d heard in a long time. (unsettling)

7 Answer the questions about the words and expressions. 1 Is a ubiquitous item of clothing something you can find (a) everywhere, or (b) only in restricted circles? 2 Does bust refers to (a) economic growth, or (b) financial failure?

3 If a fashion item is sold exclusively in boutiques, can you find it (a) in department stores too, or (b) in no other shops apart from boutiques?

4 Is a backlash a (a) strong, or (b) weak reaction to something?

5 Does a glamorous person looks (a) attractive, or (b) unattractive?

6 If you are lavish with your money, do you (a) spend money with care, or (b) spend money very generously?

7 If you bleach a pair of jeans, do you (a) add, or (b) remove its colour?

8 Is a woman who is prim and proper is more likely to wear (a) a micro miniskirt, or (b) a knee-length skirt?

搜索更多关于: 新标准大学英语综合教程4课后答案 的文档
  • 收藏
  • 违规举报
  • 版权认领
下载文档10.00 元 加入VIP免费下载
推荐下载
本文作者:...

共分享92篇相关文档

文档简介:

(c) There was a crisis on the stock market. (d) Designers began to lose touch with reality. 3 Match the photos with the sentences from the passage. Photo 1 (a) Photo 2 (d) Photo 3 (g) Photo 4 (b) Photo 5 (e) Photo 6 (f) Photo 7 (c) Photo 1: 1960s Photo 4: mid-1960s and early 1970s Photo 3: 1970s, the period of punk Photo 2: mid-1980s Photo 5: late 1980s Photo 7: 1990s Photo 6: 200

× 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)
单篇付费下载
限时特价:10 元/份 原价:20元
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信:fanwen365 QQ:370150219
Copyright © 云题海 All Rights Reserved. 苏ICP备16052595号-3 网站地图 客服QQ:370150219 邮箱:370150219@qq.com