云题海 - 专业文章范例文档资料分享平台

当前位置:首页 > 2017-2018学年高二英语译林版选修6教学案:Unit 4 Section 1 Word版含答案全面版

2017-2018学年高二英语译林版选修6教学案:Unit 4 Section 1 Word版含答案全面版

  • 62 次阅读
  • 3 次下载
  • 2026/1/9 20:31:48

Please match the words with their proper meanings.

1.lackA.the state of needing something that is absent or unavailable 2.description B.respectable; having the qualities that deserve sb./sth. 3.worthy C.a statement that represents something in words 4.voluntary D.done willingly without being forced 5.contribute E.to obtain, get or gain

6.acquire F.to become larger in size or volume or quantity

7.expand G.to give sth., especially money or goods, to help sb.

8.urgent H.(of something) that needs to be dealt with immediately 9.starvation I.commodities (goods or services) sold to a foreign country

10.export J.a state of extreme hunger resulting from lack of essential nutrients over a prolonged period

答案:1.A2.C3.B4.D5.G6.E7.F8.H9.J10.I

Who or what organizations come to our rescue when we meet with natural disasters or need help?Look at the pictures and match them with the names.

A.policemenB.firemenC.volunteers D.PLA men E.Red Cross F.doctors 答案:1.D2.E3.A4.C5.B6.F

Ⅰ.Fast-reading

1.According to the title we can learn the passage is about the_UN. 2.The purpose of the passage is to_let_us_know_more_about_the_UN's_work. Ⅱ.Careful-reading

(Ⅰ)Choose the best answers according to the text. 1.What's Paragraph 3 mainly about?

A.The UN touches people's lives in many aspects.

B.The UN can have controlled over the armies of different countries. C.The UN mainly helps countries with urgent problems. D.The UN has every right to change the international laws.

2.With the help of the media, the author's visiting countries where the UN has programmes to help people will ________.

A.give more courage to people there B.inform people of the work of the UN C.encourage more people to donate things

D.attract local government's attention to the situation there

3.What occupation does Tang Ning take up in the UN? A.The Secretary-General. B.A Goodwill Ambassador. C.The spokesman. D.A clerk.

4.How much money does she earn by doing the job? A.She earns a lot.

B.She gets no salary for the job. C.She earns some, though not much. D.It isn't mentioned in the article.

5.What project or projects has she been involved in? A.She helps develop the world's education.

B.She helps deal with such problems as poverty and disasters. C.She visits countries where the UN has programmes to help people. D.She visits the poorest areas in the world. 答案:1.A2.B3.B4.B5.C

(Ⅱ)Fill in each blank with no more than three words according to the text.

  • 收藏
  • 违规举报
  • 版权认领
下载文档10.00 元 加入VIP免费下载
推荐下载
本文作者:...

共分享92篇相关文档

文档简介:

Please match the words with their proper meanings. 1.lackA.the state of needing something that is absent or unavailable 2.description B.respectable; having the qualities that deserve sb./sth. 3.worthy C.a statement that represents something in words 4.voluntary D.done willingly without being forced 5.contribute E.to obtain

× 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)
单篇付费下载
限时特价:10 元/份 原价:20元
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信:fanwen365 QQ:370150219
Copyright © 云题海 All Rights Reserved. 苏ICP备16052595号-3 网站地图 客服QQ:370150219 邮箱:370150219@qq.com