云题海 - 专业文章范例文档资料分享平台

当前位置:首页 > 课堂新坐标2017高考英语(江苏专版)二轮复习与策略文档版 - 仿真冲刺练

课堂新坐标2017高考英语(江苏专版)二轮复习与策略文档版 - 仿真冲刺练

  • 62 次阅读
  • 3 次下载
  • 2025/12/3 7:26:39

back to around the 1910s.

With all of these choices, what are you waiting for? IOW Tourism welcomes you!

本文是一篇应用文。主要介绍了IOW上的一些景点。 36. Where can you visit the dinosaur museum? A.In a seaside town. B.In the west of the Isle. C.In the beautiful countryside. D.On the northeast coast.

A [细节理解题。因为题目询问的是有关去参观the dinosaur museum(恐龙博物馆)的地点信息,所以在Dinosaur Isle中寻找具体信息,根据该部分中的“It is located in Sandown,a seaside town on the southeast coast.”(它位于Sandown,一个东南沿海的海滨小镇)可知该题正确答案为A。]

37.The purpose of this passage is to ________. A.advise readers how to relax on holidays B.show the development of tourism on the IOW C.attract readers to come to the IOW D.tell readers what is worth visiting

C [写作意图题。根据文章第一段中的“...I suggest you try the beautiful and green Isle of Wight(IOW)...Here is some information on a few of the attractions on the IOW.”和最后一段中的“IOW Tourism welcomes you!”可知,文章的写作目的是吸引读者来IOW观光旅游。]

B

Mary Allen was my best friend—like the sister I ever had.We did everything together—piano lessons,movies,swimming and horseback riding.

When I was 13,my family moved away.Mary and I kept in touch through letters and we saw each other on special occasions—like my wedding and Mary's.Soon we were busy with children and moving to new homes, and we wrote less often.One day a card that I sent came back, stamped “Address Unknown”.

Over the years, I thought of Mary often.I wanted to share stories of my children and then grandchildren.And I need to share my sorrow when my brother and then my

9

mother died.There was an empty place in my heart that only a friend like Mary could fill.

One day I was reading a newspaper when I noticed a picture of a young woman who looked a lot like Mary and whose last name was Wagman—Mary's married name.“There must be thousands of Wagmans,” I thought, but I wrote to her anyway.

She called as soon as she got my letter.“Mrs.Tobin!” she said excitedly, “Mary Allen Wagman is my mother.” Minutes later I heard a voice that I recognized at once, even after 40 years.We laughed and cried and asked about each other's lives.

Now the empty place in my heart is filled, and there is one thing that Mary and I know for sure: We won't lose each other again!

本文是一篇夹叙夹议文。主要讲述了作者与Mary的友情。 38.I want to find Mary ________. A.to share my stories B.to share my sorrow C.to fill the empty in my heart D.all of the above

D [细节理解题。文章第三段主要讲述的是在与Mary失去联系后,作者时常想起她,想和她分享自己孩子和孙子的故事;在母亲和哥哥去世时,想和她分享自己的悲伤。并且讲到在作者的内心深处一直有个地方为一个像Mary这样的朋友虚席以待。故正确答案为D。]

39.Which of the following is TRUE?

A. Mary and I never see each other again when I moved away at 13. B.I find my friend in the newspaper. C.It is 40 years since we last saw each other. D.My friend's husband is Mr.Tobin.

C [细节理解题。根据文章倒数第二段中的“Minutes later I heard a voice that I recognized at once,even after 40 years.”可知,我们失去联系大概已经有40年了。故正确答案为C。]

40.The best title of the passage is ________. A.My Good Friends B.Friends Again—Forever

10

C.An Interesting Friend D.Friends Are Like Sisters

B [标题归纳题。通读全文可知,文章主要讲述的是友情——一段失而复得的友情,其实一直存在并且将会一直持续下去。故标题要突出“失而复得”和“永恒”,而B选项中Again和Forever契合这两点,故正确答案为B。]

【导学号:57732089】

C

Short Essay on Antisocial(反社会的) Behaviour in Children Children's insecurities and frustration(沮丧) show up directly or symbolically in their free play.The aggressive, destructive, unsocial, or antisocial attitudes are acted out in play.

As professionally mature physical educators, health educators, and recreation specialists we must try to structure play situations that will explain impulses, feelings, and fantasies.Games and sports often become substitute responses which redirect behaviour.Hambridge illustrates how structured play therapy(疗法) enables child and therapist(治疗师) to bring energy to bear where it will count.The therapist acts to focus attention, to excite further activity, to give approval, to gain information, or to set limits.The structured play situation is used as a stimulus(刺激物) to enable the independent, creative free play of the child in treatment.

In tracing the evolution of play therapy, Lebo concludes that if play therapy had developed solely from the theoretical explanations of play it would be used to educate children to play properly.

Bernstein insists that play is a natural means of expression for the child and can be clinically useful in diagnosis (诊断), therapy, and research.Play may reduce anxiety in children and be helpful in evaluating the need for mental help.

Cox in studying sociometric status and individual adjustment before and after play therapy, found that sociometric status was shown to be an effective index of adjustment for a group of 52 orphans, aged 5 to 13 years.The findings supported the theory that the sociometric status is a sensitive and valid index of behavioural change.

Chittenden used play situations as a means of helping children get a better understanding of their own problems and as a means of finding whether they gained in understanding.Play was used also as a means of direct teaching of manners and

11

techniques that would help children to avoid quarrels.

Shaw found that an inconsistent or conflicting environment holds back the development of socially approved behaviour.He showed quite dramatically the influence of the group, or small part of society and its mores, upon the attitude and behaviour of individuals.

Wattenberg noted that in any group of criminals, the first signs of behaviour difficulties appear in later childhood, often before the age of ten.For eleven year olds, poor school performance and gang activities are strongly related.

Frustrations met in school may have led to hostile feelings which were expressed in destruction of property or fighting.The author suggests that for those who failed in efforts to earn social recognition in sports or scholarship, daring_deeds of theft may have been compensation.

本文是一篇说明文。主要讲述了孩子的一些反社会行为的表现、形成原因以及应对措施等。

41.How can a therapist treat a child who shows signs of antisocial behavior? A.By designing proper sports or play situations. B.By explaining impulses, feelings and fantasies. C.By enabling independent and creative free play. D.By clinically diagnosing and researching.

A [细节理解题。根据第二段内容可知,设计适当的游戏或运动形式,或制定相关的规则,可以有效治疗孩子的反社会行为。故选A。]

42.Who might agree that if a child plays freely he may feel less worried? A.Lebo. C.Cox.

B.Bernstein. D.Chittenden.

B [细节理解题。由文章第四段最后一句可知,Bernstein认为孩子的自由玩耍可以降低焦虑。worried意为“烦扰的,担忧的”。根据第三段可知Lebo认为理论上讲游戏疗法可以教育孩子合理玩耍;根据第五段可知Cox发现社会身份对孩子行为变化有影响;根据第六段可知Chittenden用游戏情境帮助孩子理解自身问题并引导孩子以恰当的行为技巧来避免争吵。所以A、C、D三项排除。]

43.We can infer from the passage that Shaw focuses on the effect of ________ on children.

12

  • 收藏
  • 违规举报
  • 版权认领
下载文档10.00 元 加入VIP免费下载
本文作者:...

共分享92篇相关文档

文档简介:

back to around the 1910s. With all of these choices, what are you waiting for? IOW Tourism welcomes you! 本文是一篇应用文。主要介绍了IOW上的一些景点。 36. Where can you visit the dinosaur museum? A.In a seaside town. B.In the west of the Isle. C.In the beautiful countryside. D.On the northeast coast. A [细节理解题。因为题目询问的是有关去参观the dinosaur museum(恐龙博物馆)的地点信息,所以在Dinosaur Isle中寻找具体信息,根据该部分中的“It is loc

× 游客快捷下载通道(下载后可以自由复制和排版)
单篇付费下载
限时特价:10 元/份 原价:20元
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
VIP包月下载
特价:29 元/月 原价:99元
低至 0.3 元/份 每月下载150
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信:fanwen365 QQ:370150219
Copyright © 云题海 All Rights Reserved. 苏ICP备16052595号-3 网站地图 客服QQ:370150219 邮箱:370150219@qq.com